Krenite sa nama u svet digitalnih plaćanja!

Unapredite Vaše poslovanje bezgotovinskim plaćanjima kroz prihvat platnih kartica na POS terminalima i na Vašoj internet stranici (eCommerce) ili otvorite platni račun kod nas.

Kontaktirajte nas da zajednički kreiramo paket usluga prilagođen Vašem poslovanju.

Odaberite uslugu za Vas

Otvaranje platnog računa

Posvetite se razvoju poslovanja, a sa nama dogovorite najbolje moguće rešenje za izvršenje naloga za prenos sa povoljnim uslovima

Bezgotovinski platni nalozi

Imate izazov sa velikim brojem naloga za prenos koje treba da realizujete? Posvetite se razvoju poslovanja, a sa nama dogovorite najbolje moguće rešenje za izvršenje naloga za prenos sa povoljnim uslovima.

Prihvat platnih kartica na POS terminalima

Ne propustite ni jednu sledeću naplatu platnom karticom! Pružamo uslugu prihvata platnih kartica na vašem prodajnom mestu za sledeće brendove  platnih kartica: DinaCard, Maestro/MasterCard, Visa i UnionPay.

E-commerce

Dodajte mogućnost plaćanja robe i usluga na vašoj internet stranici, budite korak bliže svojim kupcima i onlajn!

Plaćanje računa

Na šalterima naših zastupnika https://www.mojkiosk.rs, na lokacijama pored vas, brzo i lako platite pristigle račune jednostavnim skeniranjem IPS NBS QR koda!

Elektronski novac

Vaša kompanija može postati distributer ili prihvatilac elektronskog novca koji mi izdajemo

Lokacije

Imamo preko 1.000 lokacija naših zastupnika sa kojima sarađujemo, tako da neke od svojih obaveza možete obaviti u vašem komšiluku, uz veoma povoljne cene naših usluga.